19/11 Tur med liften

Hela vägen genom Sverige redan första dagen

Stockholm-(lift)-Ljungby-(lift)-Hälsingborg (58,3 mil) Bor påvandrarhem

På morgonen åkte vi med Birger (en lumparkompis) till Västberga för att försöka få lift med en långtradare. Tji. Ställde oss vid vägen. Snart lift ända till Ljungby. Toppen. Där fick vi lift med en VIDRIG kille som snackade om Södra Afrika, ekonomi, politik, vapen, m.m. på det mest vidrigt reaktionära sätt. Motbjudande att sitta och humma med. I Hälsingborg efter 9 timmar – fantastiskt. Sover på vandrarhemmet. Delar rum med två sydafrikaner! OBS! Vädert! På natten föll vinterns första snö. Den låg kvar. Halt. Vintrigt. I Ljungby över 1 dm snö.

Dag 1: Stockholm-Helsingborg

Resor       $ 1:50
Mat          $ 7
Sovplats  $ 3:50
Summa   $ 12

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *