24/11 Första delmålet

Sjätte dagen kom vi så fram till Paris

Longuyon-(lift)-Chalon sur Marne-(lift)- PARIS, 29,4 mil, Bor på hotell

Äntligen! Till Paris med mycket besvär.

Mörka moln på hilmlen

På morgonen drog vi ut i gryningen, till samma plats längs vägen. Småregn. Vi stod i 1½ timme i allt häftigare regn till vi (när jag stod i en kyrka och C-G hade regnställ på) fick en lift ända till Chalon. På vägen mötte vi massor av militärlastbilar. Jordbrukslandskap. Berg av sockerbetor. Häftiga hagelstormar. I Chalon bytte vi fram och tillbaka mellan olika vägar när det verkade trögt. Efter nån dryg timme hände det så. En lift till Paris utkanter. Tåg in till stan. Hostellet ”fullt” enligt skylt. Bor nu tillfälligt? På centralt enstjärnigt hotell. Har ätit vrållunch. Stannar nog till på tisdag.

 

Resta mil: 29,4, Resor: $1, Mat: $7, Sovplats: $5, Summa: $13

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *