25/11 Snuskig dusch

Eller – man kanske får vad man betalar för? 😊

Paris – Bor på hotell

Mellandag. Sov länge. Jag i sovsäck på golvet eftersom sängen var som en hängmatta. Ut och gick på stan.

Fönstershopping på Champs-Élysées

Köpte regnrock för 90 FF. Gick i superkommersiellt varuhus. Champs-Élysées. Vi gick, hade roligt, åt en massa småsaker, var livrädda för trafiken. Ingen riktig känsla av att vara i Paris. Hoppas det är för att det ju bara är ett steg på vägen. Att jag inte förberett mig på att åka hit.

Så hotellet: På morgonen hade vi duschat i en riktigt otrevlig, smutsig, kackerlacksfylld, trång, dusch. På eftermiddagen fick vi veta att det kostade 7 FF styck!!! På kvällen fick vi igen för att försöka fixa rum på härberget men nu var det helt stängt. Gick omkr i St-Germain. Skickade jättefina vykort som vi hade köpt i en bokhandel. Nu ska vi sova, kanske sista natten här. Bestämt oss för att lämna Alger tidigast 19/12

Resta mil: 0 Resor: $1 Mat: $6 Sovplats: $6 Övrigt: $21 Summa: $34

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *