5/12 Besviket möte med turist-Mallorca

Och fortfarande ingen tydlig info om vad som hänt utanför Göteborg

Sov länge. Ut för att handla frukost och tidningar. Jakten efter utländska tidningar förde oss på en lång promenad genom de turistifierade shoppingkvarter vi missade igår.

Snart jul även om snön lyser med sin frånvaro

Ingenstans tidningar. Tillbaka kastade vi i oss frukosten efter att ha hällt ut den sura mjölken och köpt Coca-Cola istället. Sen tog vi siesta i åtskilliga timmar. Ut igen och äntligen tidningar. Ingenting om Göteborg. Till kvällsmat hade vi bestämt oss för en meny på Woolworths. Visst – billigt (7:- Skr) men vadå? Beskt litet glas vin, liten fet hamburgare alt. Liten fiskpanett utan potatis el.dyl., torr vit brödskiva (formfranska) och efterrätt som var hyfsad. Kände oss lurade. Gick ut och tog en korv. Passerade en ”svensk restaurang” med massor av svensk husmanskost och affisch om lucia-tåg.

 

Kan inte låta bli att tänka på Sällskapsresan

 

 

 

 

 

 

Palma de Mallorca, Bor på Pension Ideal, Calle de San Felio
Resor: $, Mat: $8, Sovplats: $1, Övrigt $1, Summa: $10

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *