6/12 Jag upptäcker delikatessen Knickerbocker Glory

Och vi tycker turismen står oss upp i halsen – men vilka är då vi, om inte turister?

På förmiddagen var vi ute med kamerorna och promenerade. Köpte båtbiljetter till Alicante för i morgon kväll. Var på Wimpy och åt en supermumsig glass. Siesta. Spelade schack och Master Mind som C-G verkar få upp ögonen för mer och mer. Ut och handla mat. Vi tittade lite på spriten som är jävligt billig (12:- Skr för 1 liter Bacardi t.ex.) och funderar på att köpa med oss lite Cointreau eller nåt. När vi ätit gick vi ut och tittade på en anarkist-demonstration med 50-talet deltagare. Hem och packa. I morgon ska vi ta tåget till Soller och tillbaka. Och sen från den här turist-turist-turist-turist…..

Fiskare balanserar längs strandpromenaden
Palma de Mallorca, Bor på Pension Ideal
Resor: $5, Mat: $6, Sovplats: $1, Summa: $12

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *