13/12 Båten till Afrika ställdes in i stormen

Och vi hängde med tre norska ornitologer

Det blåste förbannat mycket på morgonen när vi gick ner till båten. När vi satt och väntade på att få gå ombord började vi bli mer och mer oroliga att det var inställt. Plötsligt kom en polis och släckte belysningen i väntsalen och då förstod vi. Vi gick ner i bottenvåningen. Där träffade vi tre norska ornitologer som vi gjorde sällskap med. Beskedet vi fick var maybe. Kanske båtar ikväll. Senare på dan hett det maybe tomorrow. Vi satt i kafeterian, gick ut ibland och tog en promenad. Var ute vid vågbrytaren där det blåste förbannat mycket.

Det blåste rejält – eller ”förbannat mycket” med mina ord då 🙂

Åt på en restaurang, hyfsat. Tog till sist in på samma hotell igen, fem i samma rum. Var på några barer på kvällen, drack en hel del och åt tapas – smårätter, kostade nästan ingenting.

 

Algeciras, Bor på Camas
Resor: $0, Mat: $8, Sovplats: $2, Summa: $10

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *