15/12 Gör en tågutflykt för att få tiden att gå

Och kanske, kanske att stormen börjar ge sig

Jävla blåshåla!
Vi blev väckta 7:00 men eftersom båtarna låg i skydd som tidigare somnade vi om. Jag ville dock upp och äta frukost så jag gjorde en kraftansträngning halv nio. Kraftig frukost. Norrmännen bestämde sig för att gå och köpa flygbiljetter och vi tog adjö innan C-G och jag stack till station. Vi tog rälsbussen till en station som hette Gaucin vid en liten by som inte hette Gaucin. Därifrån tog vi en lång promenad upp i bergen. Rätt fint och mycket genuint, lantligt, men lite regnigt.

Gaucin: kille med mulåsna

Tillbaka i byn åt vi lite på en bar till snorhöga turistpriser. Tillbaka igen blåste det lite mindre. Jag försökte ringa hem på mammas födelsedag men det var för sent. Det ösregnade och jag blev genomsur. Det blåser fortfarande rätt bra. Vi har kvar vårt stora rum för 180 Ptas/person. Hoppas, hoppas på i morgon.

Algeciras (Algeciras-(tåg)-Gaucin-(tåg)-Algeciras, 11,6 mil, Bor på Camas
Resor: $2, Mat: $5, Sovplats: $2:50, Summa: $9:50

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *