26/12 Lyckas äntligen ringa hem

Och fortsatta förberedelser för att ge oss iväg söderut, kanske redan i morgon

Åt stor frukost och duschade på morgonen så vi hann inte till ambassaden före 12. Vi gick till posten där jag ringde hem. Efter 1 timme 15 min kom samtalet. Det blev lite konstlat och korthugget. De hade det i alla fall bra och jag hoppas mamma förstod att jag också har det. Vi drev omkring ett tag. På hotellet gjorde jag i ordning min packning igen efter flygresan. På kvällen gick vi ut och skulle äta. Tänkte först pröva ett lite dyrare ställe men det blev för dyrt så vi tog ett annat billigt ställe. Men det blev dyrt det med – potatisen kostade extra och ölen $1:-/st. I morgon blir det stamstället – om vi är kvar i Alger. Om C-G inte får en snabb tid hos tandläkaren sticker vi direkt efter vi varit på ambassaden.

Vi hänger en del på hotellrummet i väntan på att få göra vårt ambassadbesök
Alger, Bor på Hotell Essalem
Resor: $, Mat: $4, Sovplats: $4, Summa: $8

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *