31/12 Nyårsmiddag av det mer spartanska slaget

Och jag saknar uppenbarligen nyårsfirandet mer än julfirandet

På morgonen stack fransmännen. Vi hade hoppats kunna betala tillbaka vår skuld men det hann vi inte. På banken tog det ungefär 45 min att växla! Vi visste nu att det finns bank i El Golea så vi växlade inte så mycket. Nyrika gick vi ut på stan och köpte lite ”mat”, vattendunkar, sprit till köket, lagade C-G:s penningpung. Siesta på campingen. På eftermiddagen var vi på posten och så skulle vi köpa mat. Det blev till sist potatis, ägg, och lök. Smör var omöjligt att få tag på och för att köpa olivolja att steka i fick vi först köpa en behållare till den. Nyårsaftonens festmiddag bestod sålunda av: stekta ägg, råstekt potatis, stekt lök. Gott, men besvärligt att tillaga och diska.

Nyårsmiddagen förbereds

Och visst fattades det något. Vi gick och la oss utan att vänta på det magiska klockslaget. Kändes tomt.

Gardaïa, Bor på camping
Resor: $0, Mat: $3, Sovplats: $1, Övrigt: $3:50, Summa: $7:50

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *