3/1 C-G ligger för ankar

Så jag sköter marktjänsten på campingen

Tidigt på morgonen vaknade jag av att C-G skulle på toaletten. Han var dålig i magen. Alltså stannar vi. Senare spydde han också och var allmänt matförgiftad. Han trodde det var spagettin.

Tillfälligt sjukläger

Jag ägnade dan åt att tvätta våra kläder i vattnet som återkommit. Hoppas den hinner torka. För övrigt ägande jag mig åt kropps- och materielvård – dusch, laga kläder, m.m. Jag åt inte särskilt mycket, det blir inte det när den andra är sjuk. Jag var också på banken och växlade 300:-$ – ingen vet hur länge vi blir i In Salah, och där finns ingen bank. På kvällen var C-G bättre, så i morgon åker vi nog.

 

El Golea, Bor på camping
Resor: $0, Mat: $1, Sovplats: $1, Summa: $2
El Golea som numera heter El Menia

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *