12/1 Vi slipper muta oss förbi gränsstationen

Men lastbilschauffören vet vad som gäller för hans del

Vid Nigers gräns på morgonen var det rena parodin att se presentflödet från chaffisarna till militärerna. En tullinspektion verkade bestå i att man tittade efter i hytten om det fanns något man ville ha och det fanns det ju – tvål, kex, pengar, mm. Vi hade inga problem, men chaffisen behöll våra pass och det blir man ju alltid lite orolig av. På den här sidan gränsen såg vi en del ökennomader. Vi dundrade på tills vi kom till vad som visade sig vara In-Gall där vi sov över utanför vad som visade sig vara snutstation.

En nomadby i norra Niger. Råkade lägga med den här bilden på gårdagen trots att den nog hörde hit,.
Assamaka-(lastbil)-InGall, 37,6 mil, Sover ute
Resor: $0, Mat: $0, Sovplats: $0, Summa: $0

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *