14/1 Magsjuk

Blir kvar på campingen hela dagen

På natten spydde jag. Varför äta så mycket makaroner och makrill? På morgonen var jag helt matt. Låg hela förmiddagen i tältet. C-G hade tänkt lifta in till stan, men det blev inte av. Han tvättade sina kläder. Vid ettiden kom jag så upp, helt slut i kroppen. Tog mig i alla fall för att laga min ryggsäck som fått en reva när vi lastade den på lastbilen. Jag sydde och limmade över med två bitar ur fältskjortan.

Fräschare har man väl känt sig…

Det blåste bra så ordentligt, vilket var besvärligt. Jag duschade också, vilket var skönt. Duschen var en hink fylld med vatten, och när man drog i ett snöre kom det vatten genom en sil. Vattnet räckte faktiskt rätt bra. Hels slut stupade jag i säng på kvällen. Utan mat förstås.

 

Agadez, Bor på camping Resor: $0, Mat: $0, Sovplats: $2, Summa: $2
Agadez, Niger – OBS den blå pricken uppe i högra hörnet som visar var jag är när jag publicerar det här på bloggen – i Siracusa på Sicilien, Italien 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *