15/1 Sandstorm

Men hinner göra en tur på stan och tar många fina bilder

 • Marknaden
  Marknaden
 • Den karakteristiska moskén i bakgrunden
  Den karakteristiska moskén i bakgrunden
 • Typiska hus
  Typiska hus
 • "Skolan" - eller i alla fall en klass som får undervisning
 • Nej, han är inte enbent - titta på skuggan
  Nej, han är inte enbent - titta på skuggan
 • Slaktarn - och nej, vi köpte inte kött här, vi blev magsjuka ändå....
  Slaktarn - och nej, vi köpte inte kött här, vi blev magsjuka ändå....
 • Frisörn
  Frisörn
 • "Korgfabriken" - eller i alla fall bastknyterskor
På förmiddagen liftade jag in till byn med österrikarna i en VW utan vindruta. Jag skulle handla mat – det blev bl.a. vattenmelon! Dasspapper skulle jag köpa, men ”snabbköpet” var stängt – det var ju söndag. Jag kollade något som hette Maison de Jeune – men man kunde inte sova där. Så skulle jag till posten och köpa frimärken. Jag satte mig där och väntade tills de skulle öppna – ända till någon sa åt mig att det var stängt på söndagar. Det började blåsa och sanden yrde överallt. Vi kunde inte vara vid tältet utan satt båda två vid ”baren” och drack Fanta tills det blev mörkt och läggdags.
Agadez, Niger

 

Agadez, Bor på camping
Resor: $0, Mat: $4, Sovplats: $2, Övrigt: $1,50, Summa: $7,50

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *