22/1 Väntar på transport

Och gör nya försök att ringa hem

Jag går till posten på morgonen för att ringa och när hon fått klart för sig att jag inte ska telegrafera skickar hon mig till Central Hotell – lyxhotellet. Jag gick dit och visst fick jag försöka – ”ibland” kunde man ringa till Sverige därifrån. Telefonisten som svarade sa åt mig att återkomma på kvällen. Jag köpte en pose kola på hemvägen. Usch vilket slöseri.

Ett myller av folk överallt

Nu gick vi över till engelsmannen för att visa oss. Det visade sig att han var sjuk – påssjuka. Vi bad om ursäkt för att vi störde, men han pratade med oss och sa att han skulle kolla i morgon om det gick några bilar till Lagos då. Och om så skulle vi ev behöva åka i var sin.

Kalla drycker till försäljning

På kvällen gick vi för att ringa men det gick inte då heller så vi satt i baren och slappade och drack.

Hänger i hotellbaren

 

Kano, Bor hos engelsmannen
Resor: $0, Mat: $5, Sovplats: $0, Summa: $5
Kano, Nigeria

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *