23/1 Nu ska vi få ge oss iväg

Och så får vi ”som hund och katt” illustrerat för oss

Vid lunch skulle vi få reda på om det gick någon lastbil. På morgonen gick jag in och köpte ravioli till lunch och corned beef till resan. Vi åt och väntade. Vid ettiden kom han och sa åt oss att göra oss i ordning, hans chaufför skulle köra ut oss till lastbilsparkeringen vid halv tre. Så skedde också. Han var sjuk och gick och la sig. Därute fick vi sitta och vänta i hans kontor vid ett riktigt imperie-skrivbord.

I väntans tider – vid vår värds skrivbord

Halv fem fick vi veta att deras bensinpump var trasig och inga bilar kunde gå så vi blev körda tillbaka till huset. Så gick vi och handlade lite mat och bananer och satt i baren på Central Hotell igen.

Tro det eller ej – men det här är faktiskt en enkel moské

Jag gjorde ett nytt försök att ringa, men kom bort nånstans på vägen till Lagos. Vid hotellet såg vi hur en hund jagade upp en katt i ett träd för att sedan bli vettskrämd av en annan katt.

Kano, Bor hos engelsmannen

Resor: $0, Mat: $6, Sovplats: $0, Summa: $6

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *