30/1 Nya problem med studentrabatten på flyget

Och i ärlighetens namn var vi ju inte studenter, men CSN-kort hade vi ordnat hemma 😊

Så skulle vi då ordna flygbiljetter. Vi gick till ambassaden där vi fick vänta 1 ½ timme. Sen fick vi stämpel och sigantur, utan frågor.

På Pan Am gjorde vi misstaget att vända oss till en annan kille än den i fredags – ”Sune”. Den nye protesterade mot att amb. Stämplat. Vi förklarade att vi nu stannat en vecka extra pga löftet i fredags. Sunde var mycket besvärad – föreslog att vi skulle söka refund i efterskott, mm. Till sist sa han att han skulle tala med sin manager i morgon och att vi skulle komma tillbaka då. Fan också, om det här går åt helvete. Vi gick på stan ett tag, posten, C-G köpte tre skjortor, vi drack ”Chapman”, en dyr men god fruktdrink på nån bar.

 

Lagos, Bor på YMCA
Resor: $0, Mat: $8, Sovplats: $3, Summa: $11
Lagos, Nigeria

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *