31/1 Vi träffar några svenskar som kört hit med sin terrängbil

Och Sune lovar oss stud-rabatt på flyget – men när vi ska betala har bankerna stängt

Vi stannade ”hemma” på förmiddagen och gick in till Pan Am på em. för att Sune skulle hinna prata med bossen. När vi kom dit var han där och vi gick direkt till honom. Det grejade sig. Han började skriva ut biljetterna men via Nairobi – dyrt. Vi bad att få åka via Luanda, då var vi själva tvungna att ta reda på flightnumret hos Nigeria Airways. Så det gick bra. Så skulle vi betala, 113N /person. Vi gick ut för att växla. Bankerna var stängda! Vi frågade om vi fick betala i checkar – det gick men var besvärligt så han bad oss komma tillbaka i morgon – vilket vi gick med på. När vi var på väg hem träffade vi två svenskar i en valp utanför ambassaden.

En valp – Volvos personterrängbil 903. Eftersom jag har ont om bilder från Lagos och eftersom alla kanske inte vet vad den ”valp” som nämns i texten är så bjussar jag på en lånad bild från nätet istället. 🙂 Annars är alla bilder egna.

Det var en man som C-G träffat på Nigerias ambassaden innan vi åkte och hans fru. De hade åkt ner över Tamanrasset och sen varit rätt mycket i Kamerun och nu på väg till Mali. De var trevliga och vi pratade rät länge med dem. På kvällen gjorde vi en maffig fruktsallad på ananas, bananer, apelsiner och grapefrukt. Mums.

 

Lagos, Bor på YMCA
Resor: $0, Mat: $8, Sovplats: $3, Summa: $11
Lagos, Nigeria

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *