2/2 Fördriver tiden i väntan på lördagens flygresa

Tar reda på hur man tar sig till flygplatsen – och tröstäter pga utebliven rabatt på flyget

Mellandag.

Vi gick till Ikogi Hotel, c:a 2 km ut på Ikogi Island och tog reda på att det går bussar till flygplatsen därifrån. 05:00 och kostar 2:-N /person. Vi köpte Africa – äntligen få informera sig lite, Newsweek och en nigeriansk tidning om Afrika. Så tog vi en iskall öl och njöt av den. Hemma igen tvättade vi en del vi smutsat ner sen sist. Jag var och köpte mat i ilska över att vi förlorade 500:-Kr var igår. Det blev godis och det blev vaniljsås och  en kaka till den, men det smakade inte så bra och blev snart alldeles för mycket. På kvällen hittade vi glass i snabbköpet. Den var både god och rätt billig.

 

Lagos, Bor på YMCA
Resor: $, Mat: $10, Sovplats: $3, Övrigt (tidningar): $2 Summa: $15
Lagos, Nigeria

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *