3/2 Nu verkar det äntligen ha löst sig med flygbiljetter

Då blir det ett bekymmer att växla tillbaka överskott av nigeriansk valuta

Till frukost åt vi varsin halvliter glass. Mums.

Sen gick vi in till Alitalia. Allt OK.

Sen skulle vi växa pengar. Vi hade ju för mycket Naira. Vi var på Barclays som skickade oss till Central Bank som skickade oss till United Bank for Africa som skickade oss till Barclays på Ikogi som skickade oss till ett annat Barclays på Ikogi. Nu var vi riktigt desperata. Såg oss sitta med 375:-Skr i Naira som vi inte får ta ut ur landet, inte kan växla här, inte utomlands, ingenting. På den sista banken var det en massa prata om valutadeklarationslappen som de ville ha. Eftersom strömmen gått kunde de inte ta en kopia. Till sist lämnade C-G sin deklaration och fick 75:- US$ i sedlar.

Sen åt vi ananas och glass – mums, mums, mums.
Packa och lägga sig tidigt.

 

Lagos, Bor på YMCA
Resor: $0, Mat: $5, Sovplats: $3, Summa: $8
Lagos, Nigeria

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *