20/3 Gör en massa ärenden på stan

Och hämtar 15 rullar med framkallade diabilder som jag lämnat in när vi var här senast

En massa ärenden att uträtta. Först gick vi upp till anslagstavlan på Highpoint för att titta efter en biljett åt C-G. Eftersom det inte fanns någon bestämde han sig för att köpa en BA/El Al-biljett. Vi gick till fotobutiken inteill och hämtade mina 15 första filmrullar som jag lämnat där. Jättespännande. Det hade gått bra med framkallningen. Bilderna var väl ungefär som väntat, många roliga minnen, många intetsägande bilder, en del felexponerade. Så var vi på El Al och British Airways och fixade C-G:s biljetter. Det gick bra med ett undantag. Planet från Köpenhamn var fullt så han fick ställa sig på väntelistan. Besked får han först i Tel Aviv. Vi åt och gick mot Hillbrew för att tvätta i mynttvätten. På vägen ”fastnade” vi ett bra tag vid ett ”jätteschack” i en park. Medan vi tvättade tittade vi på bilderna igen. Vi köpte mat och C-G köpte en skjorta att ta med sig hem. Trötta tog vi bussen ut till Townsview.

 

Jo’burg, sover på vandrarhem
Resor: R0,70, Mat: R6,38, Sovplats: R1,20, Övrigt (fotoframkallning) 28,40, Summa: R36,68
Johannisburg, Sydafrika

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *