28/3 Smärtsamt avsked…

…när vi ska skiljas efter ständig samvaro sen mitten på november

C-G åker hem…

Han tog med ryggsäcken in till jvgstn på morgonen. Sen ranta vi runt stan hela förmiddagen. Jag fick en saknad skruv i kameran isatt av en kamerareparatör. Jag var och tvättade (men fick det inte torkat pga kö vid torktumlarna). Jag ringde och fick reda på att jag kunde återfå mitt kamerafodral på ett kontor i södra delarna av stan. Vi var på El Al och fick höra att C-G fortfarande inte har plats från Tel Aviv. Vi var och hämtade mitt gamla kära kamerafodral. Vi köpte schampo och cigarettändare. Var på Wimpy högst upp i Carlton och åt. Var på Air Rhodesia och köpte mig en biljett Bulawayo-Jo’burg. Gick till Standard Bank för att hämta mina pengar hemifrån. Men de hade inte kommit! Fan. Hoppas inget är vaj. Men jag skulle ju sticka i morgon bitti. Så satt vi nån timme och läste och väntade. Jag läser en Ed McBain-bok C-G köpt. Så var det dags att åka till Jan Smuts Airport. Jag följde med. Tog farväl (mer smärtsamt än jag väntat). Sitter nu och väntar på att se planet lyfta.

Så stack planet. Jag kände mig väldigt ensam. Tog en annan buss mot Townsviev och gick vilse i natten…

 

Jo’burg, sover på vandrarhemmet
Resor: R2,70, Mat: R3,95, Sovplats: R1,20, Summa: R10,15
Johannisburg, Sydafrika

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *